lørdag den 22. september 2012

Når loppefundene finder en plads herhjemme....

Hmmmm det går ofte sådan at de loppefund, der egentlig er beregnet til videresalg, ender herhjemme - i bund og grund jo fordi jeg køber ting jeg ofte selv kan li.....jeg forsøger dog at få luget lidt ud en gang imellem. Disse to ting fandt jeg på sidste weekends loppemarked:

Jeg synes "håret" er blevet vellykket - der er da tale om strithår!

Tavlen er til hjemmets moder, der KAN komme til at glemme ting.....så kan faderen jo lige skrive en besked til hende den glemsomme - han ville i øvrigt hellere have et spejl.....øh not! Vi har skiftet et kæmpe afsyret (sko-)skab ud med to små skoskabe - det gav lige dobbelt så stor entree....næsten ;-) Det betød også at vi måtte luge ud i bunken af sko, og der er således grobund for indkøb af nye......mener moderen i huset!

I aften er der Markeds Sensommerfest i byen, vi fejrer at Vorbasse Marked er vel overstået. For nogle år siden ændrede man navnet, bl.a. fordi tilslutningen var dalende.....jeg kalder det nu stadig Markedsfest, det er jo det, det er! Hele familien skal afsted i år, vi plejer at tage afsted alene og have tømmermænd dagen efter, men vi har været så meget afsted på det sidste og kunne ikke finde barnepige, det glæder vi os til at prøve, der er disko og aktiviteter til de mindste og hvis man lyster, så er svømmehallen åben en times tid.

Jeg er kommet på fuld tid, da jeg har en kollega, der er bukket under for presset. Så med studiet oveni forudseer jeg et presset efterår og vinter, jeg vil forsøge at være meget organiseret!

2 kommentarer:

 1. Hold da op, der sker noget hos dig.
  1) fed tavle - som i virkelig fed!
  2) håber i havde en god fest?
  3) een dag ad gangen, så er det nemmere at overskue et presset efterår

  SvarSlet
 2. Hej og velkommen til Moppeloppes verden :-)

  Jep skønte mig også at stille tavlen til side da jeg spottede den.

  Det var en dejlig fest og dagen efter var brugbar, når nu der ingen tømmermænd var ;-)

  Som kun næsten uddannet lærer er det med at tage, hvad der er af job....også selvom jeg aldrig ellers ville ønske fuld tid.

  SvarSlet