Så gik der lige et år uden indlæg. Der er heller ikke sket det store.... bortset fra hussalg og huskøb, flytning til ny by og en gang pandemi 🤷
Nå men vil da lige dele denne nemme og lækre suppe.
4-5 pers
1 pakke mousuppe (jeg brugte oksekødssuppe)
0,5 l vand
2-3 tsk rød karry pasta
1 rødløg
4 markchampignons
1 lille bakke bønnespirer
1 lille pose hakket grønkål
1 fed hvidløg
2 kogte flænset kyllingebryster
Lime
Soya og fish sauce
1 pakke fuldkornsnudler
Start evt med at sætte kyllingebrysterne over i kogende vand, hvis ikke de er kogt på forhånd.
Kom suppen i gryden sammen med karrypasta lad pastaen svitse lidt inden vandet hældes på.
Kom et presset hvidløg i sammen med et rødløg i tynde skiver, der evt er yderligere halveret, hvis det er et stort løg.
Champignons skives og halveres evt yderligere og kommer i gryden med grønkål og bønnespirer, når suppen er tøet op og lige ved at koge.
Nudlerne knuses i posen inden de kommer i og koger 4-5 min
Der smages til med soya, fish sauce og lime.
Kyllingekødet kommes i lige inden servering.
Suppen kan også sagtens spises som vegetarisk suppe.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar