3 æg
2 dl rapsolie
175g sukker
175g mel
salt
2 tsk bagepulver
2 tsk vaniljepulver
saft/skal af 1 øko citron
2 håndfulde hakkede/knuste valnødder (kan udelades)
1 håndfuld chokoladeknapper (kan udelades)
Æg og sukker røres godt sammen.
Olie og citronskal og saft tilsættes
Tilsæt valnødder
Bland mel, bagepulver, vaniljepulver og salt og sigt det i dejen
Røres rundt og kommes i en form (smurt eller bagepapir)
Kom chokoladeknapperne på toppen af dejen og tryk dem ned i dejen
Bages ved 180g varmluft eller 200g alm ovn i ca 45min
Stik en gaffel i kagen og tjek om der hænger dej ved i så fald skal den have lidt mere
Hvis man har tålmodighed til at vente til den er afkølet så kan man lave en citronglasur af citronsaft/skal og flormelis
175g sukker
175g mel
salt
2 tsk bagepulver
2 tsk vaniljepulver
saft/skal af 1 øko citron
2 håndfulde hakkede/knuste valnødder (kan udelades)
1 håndfuld chokoladeknapper (kan udelades)
Æg og sukker røres godt sammen.
Olie og citronskal og saft tilsættes
Tilsæt valnødder
Bland mel, bagepulver, vaniljepulver og salt og sigt det i dejen
Røres rundt og kommes i en form (smurt eller bagepapir)
Kom chokoladeknapperne på toppen af dejen og tryk dem ned i dejen
Bages ved 180g varmluft eller 200g alm ovn i ca 45min
Stik en gaffel i kagen og tjek om der hænger dej ved i så fald skal den have lidt mere
Hvis man har tålmodighed til at vente til den er afkølet så kan man lave en citronglasur af citronsaft/skal og flormelis
Øh... Hvor er olien på ingredienslisten? Altså- hvor meget olie? :-)
SvarSletRimelig relevant oplysning 🤦 opskriften er opdateret 😄 Tak
SvarSlet