søndag den 1. februar 2015

Æblecrumble med et hint af kardemomme og lakrids

140g lurpak smør
125g havregryn
125g mel
125g havregryn
50g smuttede hakkede mandler (kan jo købes sådan i poser ;-))
½ tsk kardemomme

6-8 æbler
1 tsk rålakridspulver
25g smuttede hakkede mandler
smør til at smøre formen med


Bland det tørre til crumblen - smelt smørret og hæld ved

Skræl og skær æblerne i tern - kom dem i et smurt tærtefad. Drys rålakridspulver over - dæk med crumblen.

Bag i ca. 30 min ved 200g









Jeg har investeret i - endnu - en kogebog af en af mine favoritter; Hugh Fearnley-Whittingstall (Ham fra River Cottage). Denne bog er om frugter, opskriften ovenover kommer dog ikke herfra, den er selvkomponeret.




Har allerede lavet 2. omgang af honninghasselnødderne......denne gang 3 glas!






Ingen kommentarer:

Send en kommentar