lørdag den 7. juni 2014

Pasta med aubergine, spinat og kødboller

Vi får kukkassen fra Årstiderne. Der var bl.a. Spinat, aubergine og timian. Jeg lavede denne ret til frokost i torsdags - uhmmm lidt Lady og Vagabonden. 

Kødboller

Hakket kalv/flæsk 
Løg (revet fint, da kødbollerne ikke er så store)
Timian - mit var frisk men tørret kan også gøre det
Rasp
Salt/peber
1 æg

Alt blandet til den rigtigt konsistens.....ja hvad er det? Det er vist meget individuelt - mit skal være sådan, at skeen knap kan stå selv - når det har hvilet lidt, passer det med konsistensen.
Rulles til små boller.
Steges i olivenolie på en pande - kan evt. Steges færdig i ovnen.

Pastasovs

1 aubergine
1 pose renset spinat - de største stængler skal af.
Hvidløg
Løg
Tomatsovs - sugo casa
Salt/peber
Sukker
Citron
Timian
Basilikum - frisk

Skær auberginen i tern og steg den i olivenolie. Kom løg og hvidløg ved - pas på hvidløget ikke branker. Spinat kommes på og det skal have lov til at falde sammen. Kom tomatsovsen ved og smag til med salt/peber/sukker/citron/timian/basilikum.

Kom kødbollerne i tomatsovsen.

Kog pasta og bland det i sovsen inden den serveres.

Serveres med rigeligt parmesanost.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar