fredag den 2. september 2011

Manglende kabel - klargørelse til bagagerumsmarked

Arghhhh jeg kan ikke finde mit overførselskabel til kameraet! Så ingen billeder :-(

I morgen skal jeg sælge skrammel til bagagerumsmarked i Vester Thorsted (forsamlingshuset!) fra 10-15. Jeg håber, at komme af med lidt - jeg tager de vaser og porcelæn jeg har fundet rundt omkring samt en masse andet. ( jeg håber at få lidt mere end de 50kr jeg gav for sukker/flødesættet :-))


Hverdagen er startet op igen og efter en sommerferie, hvor jeg har vænnet mig til at være sent oppe, så kan jeg mærke at jeg er super træt om aftenen og den anden dag da jeg puttede drengene faldt jeg først i søvn! Mit job indebærer dog at jeg er meget "på", så trætheden er en udløser heraf. Oveni har jeg gang i et studie og vores nye underviser, har lige givet niveauet et nyk opad! 

4 kommentarer:

 1. Hej mon ikke jeg lige kan presse en enkelt lille loppe-markeds-tur ind i en vanvittig week-end (flere fødselsdage). Og så spørger jeg totalt dumt, men hvor ligger Vester Thorsted? Jeg er helt blank, men er det ikke her lige i nærheden? Ok du må gerne grine vildt og voldsomt af mig (men husk jeg er pt. totalt presset af alle de ting jeg skal nå i dag, så Kasper kan få en dejlig fødselsdagsmiddag)

  SvarSlet
 2. Hej Lene

  Når du kører til Egtved over Fitting, så ligger der en lille by på vej til Egtved, dét er Vester Torsted :-)
  Jeg fniser højest ;-) og har kolde sodavand klar hvis du kigger forbi.

  SvarSlet
 3. Hvor er den grønne vase bare fin! Men desværre ligger Vester Thorsted lidt udenfor min weekendradius :-) God 'loppning' ;-)

  SvarSlet