fredag den 19. oktober 2012

5 års fødselsdag med en kage fra åens bund

Mit yngste barn blev 5 år i onsdags.....helt utroligt som tiden bare går og går! "Mor, er jeg også din lille Johan når jeg er 105 år?" - selvfølgelig er du det! Ikke nogen snak om at hverken han og helt sikkert ikke jeg er på denne jord til den den tid, døden er nemlig et faktum, som han er blevet mere bevidst om på det seneste, og det er da skræmmende, at vi engang skal herfra og ikke være sammen mere :-/ Når det så er sagt så blev min tip-tip-oldefar Niels Nielsen faktisk 107 år og min oldemors søster døde for et par år siden 105 år gammel!
Vi havde sat vækkeuret til kl.7, så vi kunne fejre fødselaren på sengen som vi plejer, men 6.40 kunne vi høre en lille fyr der fnisede inde fra sin seng og så måtte vi op og vække de andre inden vi med flag og sang kom ind til den lille fyr, der sov rævesøvn :-)

Mine drenge pyntede kagen en tidlig morgenstund. Der blev fortalt historier mens der blev pyntet og den blå glasur blev til vand og drengen på kagen blev udstyret med en fiskestang og "håret" blev til tang - og så endte det med associationer til dengang vi endte i Starup å under vores kanotur i sommer ;-)tøjtørring efter vi røg ud af kanoen
Vi har holdt FERIE! Vi har intet bedrævet udover selvfølgelig fødselsdagsfejring og så en enkelt biotur (Far til fire til søs) i går - sådan skal en ferie være i følge min mening, vi har en travl hverdag, så en ferie skal være, dér hvor man er i nattøj hele dagen og laver lige det man har lyst til, for mit vedkommende at læse en masse bøger og hygge med ungerne - min teenagerdatter er ikke altid helt enig, hvilket er forståeligt nok, men lige netop denne ferie har der ikke været de store protester???

2 kommentarer:

  1. Tillykke med ham - sikke en fin kage og ikke mindst historie. Jeg tror også i stadig er sammen om 100 år. Det lyder da skønt! ; )

    SvarSlet
  2. Tak tak - ja om ikke andet så i minderne ;-)

    SvarSlet