fredag den 30. marts 2012

Påskeferie og forårsblomster

Jeg fik påskeferie igår efter en dejlig dag med påskefrokost med mine 27 elever og 20 af deres forældre/bedsteforældre. Jeg skal ikke have dem længere end til sommerferien, og det bliver da lidt vemodigt at skulle give dem videre - jeg var med fra deres 1. skoledag i børnehaveklassen, hvor jeg var børnehaveklasseleder, inden jeg fik udfordringen som lærer, omvendt så tror jeg, at det er godt for dem rent fagligt, at der kommer nogle nye øjne på dem. I går aftes hygge jeg med mine kollegaer på en cafe i Vejle - det sker alt for sjældent, men faktisk så var vi jo også afsted til generalforsamling i fredags - det løfter lige stemningen, så man socialiserer på en anden måde en vanligt på lærerværelset, hvor det ofte bliver pædagogiske ting, der bliver diskuteret.

Jeg skulle besøge en dejlig kollega, der er blevet opereret. Hun skulle have en buket fra kollegaerne - i sidste sekund kom jeg i tanke om, at hun og familien skal til Disneyland i morgen i 6 dage, så det var temmelig begrænset hvor meget hun ville nå at nyde buketten, så jeg sms'ede om hun hellere ville have pengene til en buket, når hun kommer hjem igen og den var hun helt med på - det betød, at den fine buket jeg havde købt blev hjemme hos mig! Det var bestemt ikke det værste der kunne ske!

Min stjernemagnolie er sprunget ud - desværre blæser det en pelikan og de har varslet nattefrost, så fornøjelsen bliver kort - den er købt for et gavekort vi fik til vores bryllup, så den er et dejligt minde.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar