søndag den 2. oktober 2011

En smut i søstrene Grene....

Min mand hader når jeg annoncerer at jeg lige kører en smut i storcentret i Kolding.....forstå ham hvem der kan! Nej, jeg forstår godt hans bekymring - nogen gange kommer der mere med hjem end andre ;-)

I dag købte jeg masser af tulipanløg i Bilka - de havde godt nok Claus Dalbys udvalg på tilbud, men deres "Storkøb" var stadig billigere og det var de samme sorter. Jeg kom hjem med ca. 250......og i morgen kommer der en kasse fra Frøbutikken.dk med endnu flere løg - de skal i jorden nu, så de er klar til at stå flotte d. 29. april 2012, når min dejlige datter skal konfirmeres. Der skal være tulipaner OVERALT!

I søstrene Grene købte jeg bl.a. nogle skåle - jeg havde læst Miss Muffins indlæg om nogle skåle hun havde købt, så jeg måtte lige ud og se dem i butikken - jeg faldt for de creme/hvide. 10kr for de små og 25kr for de store!
Derudover røg der lidt gavepapir i kurven og de klassiske åkandelysestager samt en lille vase


Jeg køber små gaver til pakkekalenderen over hele året. Så er det meget nemmere, når jeg når midten af november og lige skal have det sidste på plads. Det er efterhånden 3*24 pakker jeg skal have klar - overvejer at indføre reglen om, at når man er konfirmeret, så stopper pakkekalenderen, men jeg kan bare godt selv huske, hvor fedt det var at stå op i december og åbne en lille pakke hver morgen.....tit er der bare et lille viskelæder, blyant, pixibog eller lignende, der kan også være strømper og hårbånd og om lørdagen er der ofte en billig DVD eller lignende. Jeg faldt over et tilbud i Bilka, hvor man fik 10 ting for 100kr. Der var både ansigtsmasker og showergel samt deodorant fra GOSH, så det er nok lige noget for den store ;-) Jeg har også været i genbrugsbutikker og fundet ex. hele serien med Det lille hus på Prærien eller ligende, så bliver det ikke så dyrt. Jeg nyder at gå og finde disse små gaver - det skal være billige, men alligevel spændende og gode gaver.

Vi gør klar til en tur til Grene Sande og til lidt geocaching....

2 kommentarer:

  1. sikke fine fine super-fine ting du har købt dig. Mon du kan få plads til en blind passager (= mig)næste gang du suser af sted?

    SvarSlet
  2. ja det kan vi sagtens finde ud af :-)

    SvarSlet