fredag den 19. oktober 2018

Saltede citroner - et must i ethvert køleskab

Jeg er helt vild med disse citroner. Jeg bruger dem i gryderetter og til efterårets bagte rodfrugter. En smule finthakket citron i en dressing er også dejligt - prøv det!




Et skoldet glas eller et glas rystet med vodka

Citroner i både (det synes jeg er nemmest når de er klar til brug) så de fylder glasset - bare pres til så der kan være flere

100g salt

lidt sukker ca 1 spsk

Kogende vand

Nelliker og laurbær


Kom saltet ned i glasset sammen med 3-4 nelliker og et laurbær.

Tilsæt citroner i både

Hæld kogende vand på så det dækker.

Sæt låg på og ryst glasset.

Ryst glasset engang imellem når du åber køleskabet

Det passer ca. at når saltet er opløst efter et par uger eller 3 så er citronerne færdige. De bliver sådan lidt klare i det.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar