lørdag den 1. december 2012

En glædelig december måned til alle - hold traditionerne i hævd!

Herhjemme starter 1. december med at ungerne skynder sig ned i stuen for at se om julenissen har været med pakkerne til pakkekalenderen - og sørme så om ikke de også i år er kommet! Dog kommer han en gang mere i løbet af december, han kunne ikke have alle med af én gang (!). Øjnene stråler og glæden er stor - jeg mindes selv decembermorgenerne fra da jeg var barn og skyndte mig ud i gangen, hvor pakkekalenderen hang. I år er vi gået over til adventsgaver til den store - skæringsalderen er konfirmationsalderen. Det var lidt vemodigt at finde kassen frem med de flotte kalendere, broderet af min mor, der på ingen måder er kreativ eller håndarbejdekyndig, men som har en stor kærlighed til børnebørnene og derfor har knoklet med alle tre kalendere. Vemodigt, fordi næste gang mit ældste barns kalender skal i brug igen, bliver når hendes 1. fødte melder sin ankomst.

Dette års kalenderlysdekoration er holdt i pastelfarver, med udgangspunkt i et Susanne Schjerning inspireret kalenderlys (fra Bilka!)

 Det skal være så vulgært som muligt, hvilket også ses på sidste års kreation ;-)

2 kommentarer:

  1. vulgært, nahhh, JEG synes at det er flot med alle de små kugler - jeg vil huske på det til næste års kalenderlys. Tak for ideen.

    SvarSlet
  2. Næ jeg kan jo også godt lide det, men enkelt kan man ikke just kalde stilen ;-)

    SvarSlet