tirsdag den 2. august 2011

Gammel godte

Mine drenge havde besøg af nogle kammerater i går og kammeraternes mor spottede mig til Brørup Marked, da jeg spurgte til en sættekasse hos en krammer. Hun fortalte, at hun havde én derhjemme jeg måtte få! Den har været hendes bedstefars, han var bogopsætter og den er SÅ fin. 1000 tak Rie :-)
Jeg plantede en rose tidligere på året, men smed taggen med navnet væk og nu kan jeg ikke huske hvad den hedder! Pæn er den dog omend den har været en yndet spise for nogle fierske bæster (=larver)!

Min new dawn, der er plantet for 3-4 år siden, har aldrig været en success, jeg er ikke god til roser, jeg har ikke den tid det kræver! New Dawn blev igen og igen ramt af rust så sidste efterår klippede jeg dem helt ned og bestemte at jeg ville grave dem op i år, men det glemte jeg heldigvis og nu står de pænere end de nogensinde har gjort?!! Dog er der lang vej til de ligner dem min mormor havde....


Mit ananasæbletræ lider under vægten af alle frugterne og jeg har allerede fjernet 60-70 stk! Der er knækket 2 grene af, så jeg bliver nødt til at støtte den op. Salvien blomstrer flittigt under træet, de er sået for 5 år siden og har selvsået siden.


Min smukke datter pjattede lidt med kameraet, men jeg synes dette billede blev rigtig sejt :-)


1 kommentar:

  1. er ved at dø af misundelse...over den fine sættekasse og roserne. Hvorfor var det lige at jeg ikke købte en sættekasse til markedet? Hmmm....måske næste år.

    SvarSlet