torsdag den 14. juni 2012

Woop woop

Så kom linjefaget dansk i hus - vi diskuterede lidt om, vi må kalde os dansklærere, når vi ikke har didaktikken endnu?
Nå, men jeg fik 10 i både den skriftlige og mundtlige del - dét er jeg vældig godt tilfreds med. Nu mangler jeg bare et job :-/
Vil glæde mig over at kunne læse en skønlitterær bog med god samvittighed - dét har jeg manglet de sidste to år - sidste sommer læster jeg ikke fiktion med god samvittighed, for der var en masse, jeg mente jeg skulle læse op, men fik det aldrig gjort - og det er så fuldstændig ligegyldigt nu - jeg er fæææææærdig med faget! Nu går jeg med overvejelser om jeg vil læse videre....i så fald bliver det linjefaget historie.
Ahhhhhhhhh
Min mand fortalte i går at mine svigerforældre havde inviteret på aftensmad i dag - dejligt. Jeg opfangede overhovedet ikke noget, slet ikke at min svigermor slet ikke kunne lade være med at grine, jeg troede, det var fordi, hun havde gemt nogle blomster for mig, men det var det slet ikke - på et tidspunkt kommer min mand og siger at der desværre er sket en fejl - der er ikke mad nok til alle (!), så vi er nødt til at køre - ham og jeg.....he he - og så tog vi ud at spise sammen, dejligt :-) Og ungerne og jeg havde ellers fejret det med is om eftermiddagen, for jeg er jo ikke "rigtig" lærer endnu - det var bare det store linjefag, der kom i hus - eftersom jeg læser merit, så er der to år endnu inden jeg er helt i hus.

Men ahhhhhh en dejlig følelse at jeg nu kan holde fra studierne

2 kommentarer:

  1. Stort tillykke med dit afsluttende fag, og dejligt med overaskelse. ha en dejlig dag

    SvarSlet