torsdag den 13. februar 2014

En form for budgetferie i London

Min venindes og min tur til London var en budget ferie. Vi havde fået billige flybilletter ved Ryanair og fundet et ok hotel (jeg går IKKE på kompromis med standarden på hotellet!) Park Grand Hotel . Det lå meget centralt i et stille område - dejlig morgenmad. Vi gav 2300 for 3 overnatninger incl. morgenmad - det kan helt sikkert gøres billigere.
Vi gik efter gratis oplevelser i byen og dem er der mange af - vi var på Victoria & Albert museum - det var rigtig spændende - fin udstilling om mode gennem de sidste mange århundrede.
Der udover var vi også på Natural History Museum - det var fantastisk. Specielt den afdeling med jordens kræfter var super. (Børn vil nok sige dinoafdelingen er det bedste ;-)) De to museer ligger lige overfor hinanden. Vi var der lørdag, og der var der en halv kilometer kø til NHM, men mandag gik vi lige ind.

Vi var også en tur på Oxford Street - vi købte ingenting, så det var også en gratis....ja fornøjelse er vel så meget sagt - jeg hader kommerciel shopping og dét er det på Oxford og Regent Street! Aaaaalt for mange mennesker. Selfridges var dog meget sjov at se - efter at have set serien i TV.

Vi var på gåtur i Kensington Gardens (Hyde Park) - det var gratis og en god oplevelser - ALbert monument er vældig fascinerende!
Vi tog til Portobello Road - det var gratis, om end det nok var mest fordi, vi var der søndag, og det er lørdag, der er marked.....
Vi tog på Jack the Ripper tour i Whitechapel - Det kostede 10£ og var alle pengene værd - en to timers gåtur rundt i Whitechapel/East End-området med en engageret guide og med indlagt gade teater - super super super!Derudover er Big Ben, House of Parlament, Embankment, London  Eye, Covent Garden etc. jo gratis at kigge på. Jeg har også tidligere været på National Portrait Gallery - det var ganske udmærket og gratis! British Museum koster heller ikke noget - man kan se Rosetta-stenen derinde og meget  andet.

Det der kostede var undergrunden - vi købte dagsbilletter (off-peak) til knap 9 pund pr dag - næste gang vil jeg have et Oyster-card - det er væsentlig billigere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar