Kødboller
Hakket kalv/flæsk
Løg (revet fint, da kødbollerne ikke er så store)
Timian - mit var frisk men tørret kan også gøre det
Rasp
Salt/peber
1 æg
Alt blandet til den rigtigt konsistens.....ja hvad er det? Det er vist meget individuelt - mit skal være sådan, at skeen knap kan stå selv - når det har hvilet lidt, passer det med konsistensen.
Rulles til små boller.
Steges i olivenolie på en pande - kan evt. Steges færdig i ovnen.
Pastasovs
1 aubergine
1 pose renset spinat - de største stængler skal af.
Hvidløg
Løg
Tomatsovs - sugo casa
Salt/peber
Sukker
Citron
Timian
Basilikum - frisk
Skær auberginen i tern og steg den i olivenolie. Kom løg og hvidløg ved - pas på hvidløget ikke branker. Spinat kommes på og det skal have lov til at falde sammen. Kom tomatsovsen ved og smag til med salt/peber/sukker/citron/timian/basilikum.
Kom kødbollerne i tomatsovsen.
Kog pasta og bland det i sovsen inden den serveres.
Serveres med rigeligt parmesanost.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar