Det er "Grøn hverdagsmad" af Hugh Fearnley-Whittingstall - ham fra River Cottage - I love him!
Lidt raps- eller olivenolie
1 spsk smør (god smør!)
500g små gulerødder eller store i mindre stykker
Groft salt og peber
Varm ovnen til 180g og kom olie og smør i et ovnfast fad og stil det i ovnen til smørret er smeltet. Tilsæt rødderne og krydr med salt og peber - vend det rundt. Dæk fadet med stanniol og bag dem til de er møre ca 30-40 min. Tag stanniolen af og vend rundt i rødderne. Bag dem (uden stanniol!) til de begynder at karamellisere ca 20-30 min. Vend rødderne med gremolata, når de er færdige.
Gremolata
1/2 fed hvidløg meget finthakket
1 håndfuld finthakket persille
Fintrevet citronskal fra 1 citron
Alle delene blandes godt sammen
Ingen kommentarer:
Send en kommentar