Rødløg
Hindbæreddike
Pink grapefrugt
Valnødder
Persille
Salt/peber
Rosenkål
Start med at skære løget i nogle meget tynde ringe og mariner dem i lidt hindbæreddike.
Rens rosenkålene og kog dem i 10-15 min og skær dem herefter i kvarte.
Fileter grapen og skær fileterne i halve. Bland det hele og bland hakket persille samt hakkede valnødder i. Krydr med salt/peber.
I fredags lavede jeg tiramisu - min egen udgave.....
Bland græsk yoghurt og flødeskum. Ca lige dele. Sød med sukker og eller vaniljesukker og sød rigeligt! yoghurten er syrlig. Lav en stærk espresso og dyp nogle ladyfingers heri hurtigt. Læg dem i en skål. Stænk med ameretto eller grand marnier. Put et lag yoghurt/fløde og igen kiks etc. Slut med et lag kakao. Stil i køleskabet natten over.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar