Brombærcrumble med et hint af pære
De syrlige brombær med modspil fra sukker og søde pærer smager dejligt
De syrlige brombær med modspil fra sukker og søde pærer smager dejligt
En pose frosne brombær - aner ikke hvor mange gram, der var - de fyldte en hjertetærteform fra Le Creuset?
2 pærer, skrællet og skåret i tern
Skal fra en økocitron
½tsk kardemomme
En håndfuld smuttede mandler, hakket med en brødknive - ikke for fint¨
150g smeltet smør (Lurpak)
125g sukker
125g havregryn
125g mel
1-2 vaniljesukker
ca. 2 spsk sukker med lidt vanillesukker i - eller 2 spsk hjemmelavet vanillesukker
Fremgangsmåde
Pærerne laves først og røres med kardemomme og citronskal - stilles til side mens crumblen laves.
Det smeltede smør røres med sukker, havregryn, mel og vaniljesukker.
Smør et tærtefad, hæld pærerne nederst og de frosne brombær øverst - top med crumblen. - det e ren pæn stor portion, så tag ikke den mindste tærteform!
Bages ved 200g i ca. 30 min
Ingen kommentarer:
Send en kommentar