lørdag den 5. januar 2013

En jul og et nytår er gået - lidt Ærø og lidt udsalg

Så gik der lige en december måned med juleaften og diverse fødselsdage! Januar er altid sådan lidt øv-agtig synes jeg....ovenpå al hyggen. Jeg snakkede med mine elever om, hvordan det kan være, vi ex. kun har hyggelige bageeftermiddage i december? Det kunne vi da bare gøre året rundt? Men gør vi det? Ikke for ofte i al fald!

Vi grillede anden på rotisserie, det blev rigtig godt - i aften vil vi forsøge med flæskestegen, vi er nemlig normalt ikke så gode til at få sværen sprød herhjemme.


Vi pynter juletræ herhjemme udfra devicen om jo mér jo bedre! Chip og Chap er derinde i træet et sted ;-)


 Åh vores Ib ÆÆÆÆlsker alt gavepapiret og de små huler, han får lavet rundt omkring i stuen mens vi pakker ud :-)

Vi fejrede nytåret for 6. gang på Ærø i Ærøskøbing - hvis I har fulgt lidt med på bloggen vil I vide at sagde manden ja, så var jeg flyttet! Med det samme - jeg har fundet huset/gården derovre! Vi har alle sjove nytårshatte på og jeg lever i evig angst for at gnister skal ramme al akryllen! Nytårsaften var dog lidt præget af sygdom i år. Ham med sherifhatten er lige blevet 8 år 1. juledag!


Vi har været på en lille gåtur i dag i gråvejret - jeg var på udkig efter nogle grene til mine nye Kählervaser. Jeg har tidligere haft en med sorte striber, hvordan det gik med den kan læses her I én af mine yndlings butikker i Ærøskøbing købte jeg disse små stager på udsalg til 249kr - me like!