tirsdag den 28. august 2012

Moppeloppe Give Away!

Jeg synes, det er på tide med en Give Away fra Moppeloppe!


Du kan blive den glade ejer af et par sølv ørestikker (2mm sølvkugle) med grå keramikstjerner (9,5mm)

 
Hvis det er noget for dig, så er reglerne som følger;


1 lod for en kommentar
2 lodder for kommentar + fast læser (Gælder også hvis du allerede er fast læser ;-))
3 lodder for kommentar + fast læser + et link
Lodtrækningen finder sted d. 4/9 2012

mandag den 27. august 2012

Lækker Give Away hos Ævlebævle


Ævlebævle har gang i en lækker Give Away i samarbejde med plakatforeningen - jeg er helt sikkert med! Er du?

Direkte link til give away'en!

søndag den 26. august 2012

Nyder sensommerens blomster

Jeg har haft travl i denne uge med masser af vikartimer, studiearbejde, bestyrelsesmøde og lidt koncert fredag aften - lørdagen var vi tømmermændsramte og i dag har vi forsøgt at være lidt nyttige.....jeg har bagt en fedtfattig drømmekage, det gik ikke så godt; for det første havde hverken jeg eller vores lokale supermarked brun farin, så jeg brugte muscovadosukker, det blev aldrig godt, og ikke nok med det, så opdagede jeg meget sent i processen at jeg ingen kokos havde, og irreterende nok havde min mand spurgt om jeg var sikker på ,jeg havde alle ingredienser....det plejer nemlig at gå sådan her. Det blev en noget underlig kage, men der er ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget....jeg har jo ikke godt af kage, så jeg lavede en smoothie istedet!

Jeg har fået den endelige godkendelse til at jeg må læse mit meritstudie, mens jeg er på dagpenge (!) - det stod også klokkeklart i lovgivningen.

Vi var nødt til at købe Anders And i denne uge ;-)
lørdag den 18. august 2012

Gazpacho? Kæmpehøst fra drivhuset

Jeg meldte ud i foråret, at jeg ikke ville have noget i drivhuset i år pga travlhed med eksamen og job. Det mente min mand vi skulle så han gjorde sig selv ansvarlig - han mente bare det var at sætte planterne i kapilærkasser....yeah right - han gjorde ikke i fjernelse af diverse vildskud eller andet og gik en gang imellem ned for at fylde vand i kasserne - så nu er der en vildskov derinde.....efter en træg start er der gang i agurkerne - vi har kun én plante og i dag fandt min mor to stks der havde gemt sig i vildnisset - det var blevet til nogle ordentlige basser. Jeg høstede 4 noget mindre.
Derudover er tomaterne blevet modne, det gik lige lidt inden det gik op for os at den ene sort kun bliver orange.....vi ventede på de blev røde :-/ de smager utrolig dejligt og sødt - måske vil jeg forsøge mig udi gazpacho - i aften står den på noget let her i varmen - en let salat agurk, tomat og masser af dild.
Jeg var ved lægen i går og skal nu spise kolesterolsænkene medicin :-( jeg er stærkt disponibel for hjerte-karsygdomme og selvom mit totale kolesteroltal er 5,8, hvilket er OK, så er det "onde" kolesteroltal for højt, når jeg er så disponeret. Er det korrekt at man helst ikke skal stege sit mad i olivenolie? Det gør jeg ellers.....jeg mente ellers at min søde tand var mit største problem og synderen ift. mine ca 15 kgs overvægt, men jeg er nødt til at granske min kost yderligere

I aften er den i al fald sund! Det var frokosten så ikke....heller ikke den is jeg fik ved 16-tiden.....

onsdag den 15. august 2012

Blomstrende indlæg

Jeg nyder at tage buketter ind fra haven - i dag blev det til hele 3 stksmandag den 13. august 2012

Efterladte kattekillinger og lidt havebilleder

Vi var en på en geogåtur ud til 7-årssøerne, der ligger i vores lokalområde. Vi parkerede ved en hundeskov og lige da vi ankom spottede vi 6 små killinger, der var efterladt derude (Ved en HUNDEskov?!!!) De var meget tamme og ville gerne snakke og kæles med. Vi bestemte os for at gå turen og så tage dem med tilbage til mine svigerforældre, der ville kontakte Falck. Efter turen fandt vi kun de tre til at starte med, men efter lidt tid kom de tre sidste med en flok mennesker, der havde været ude at gå, killingerne var fuldt efter dem. Der var en dame, der tog den ene killing med hjem og tog de andre 5 med. Min svigerfar ringede til Falck og indenfor en time (på en søndag!) kom der to damer fra et internat og tog kattene med. De skulle til dyrlæge og så ville de finde nogle, der ville adoptere dem. Flot service - principielt kunne de r........ der efterlod de små killinger have kontaktet dyrenes værn, der kunne overtage dem! I stedet blev de fragtet ud til en skov og efterladt ude ved en befærdet vej - FLOT!!!!

én af de små puds!

to af killinger havde hurtigt gang i en lille brydekamp på bagsædet

Pragtrøllike

Lilje - dufter PRAGTfuldt!

Kan jeg ikke huske navnet på - købt i Haven i Hune sidste efterår

Solhat

Løvemund i højbedet

Min tigerlilje, der har overlevet 6-7 år i højbed - den er rimelig ødelagt af liljebillen
I haven blomster det lystigt for øjeblikket - og til Claus' rædsel har jeg planer om flere bede....

lørdag den 4. august 2012

Lopper sælges

Jeg har følgende bøjler til salg til 30kr pr stk - de kan afhentes i Vorbasse og ellers betaler køber selv portoen


Derudover har jeg Yvonnekjolen til salg til 125kr - igen skal den afhentes i Vorbasse og ellers betaler køber selv portoen

Og sidst men ikke mindst dagen buket fra haven:

torsdag den 2. august 2012

Sommer, spejderlejr, lagkage og nye briller

Mit markedssalg gik ikke helt som forventet, så jeg har stadig en del tilbage, bl.a den flotte retrokjole og en del bøjler, samt det meste af mit keramik :-(


Da vi ingen kunder havde forsøgte vi forskellige salgsfremstød....


Vi har fejret 3 fødselsdage, overstået Vorbasse Marked, været dovne, sovet længe. Jeg er jo arbejdsløs så tiden går også med at søge jobs, selvom der ikke er meget at søge. Jeg fortsætter som tilkaldevikar på 2 skoler og satser på at få foden indenfor på den måde.

Min A-kasse var lige ved at mene at jeg ikke måtte læse min meritlæreruddannelse, mens jeg er på dagpenge, men efter lidt skriven frem og tilbage, er det vist ved at være der, hvor de har fundet ud af det det må jeg godt alligevel - jeg mener nu også at hvis jeg kan klare et 30-timers lærerjob mens jeg studerer, så klarer jeg nok også at skrive ansøgninger, mens jeg læser.....

Jeg var med mine drenge og en veninde samt hendes datter et par dage på spejderlejr i Holstebro. En kæmpe kæmpe oplevelse, jeg var klar til at blive spejder og var LIGE ved at gå shop amok i en af spejderudstyrsbutikkerne og købe trangia og alt muligt, men jeg besindede mig dog - men skønt det var det og jeg er glad for at min datter har fået dette minde med sig.

På min fødselsdag d. 27. juli valgte jeg en blåbærlagkage med mouse nammenam :-)


Jeg har investeret i nye briller - de er MEGET anderledes end de gamle, så jeg har skullet vænne mig til dem, men nu er jeg meget glade for dem :-)