onsdag den 30. november 2011

Ikke så simpel kalenderlysdekoration!

Hvor adventsstagen er meget enkel, så er kalenderlysdekorationen helt anderledes - de skal heldigvis ikke høre til i samme rum ;-)
søndag den 27. november 2011

Årets adventskrans - keep it simple!

Keep it simple er mit adventskransmotto - jeg har en stage fra Georg Jensen, som bliver taget frem år efter år og pyntet med bånd og andet sjov.


torsdag den 24. november 2011

Lidt varer til Loppemadammernes bod

Den 4. december skal Loppemadammerne debutere med en lille bod til det lokale julemarked. Vi finder vores bedste lopper og nogle enkelte hjemmelavede ting, bl.a. disse øreringe
Ellers medbringer jeg også disse "gamle" varer:
Retrovaser fra Strehla og JosbaNils Kähler - HAK (3 sæt)

West Germany kande - retrovase


Jeg har lige indkøbt det nye nummer af Antik&Auktion - jeg håber at blive klogere på mine lopper ;-) Jeg har også bestilt et abonnement.....

tirsdag den 22. november 2011

Et par nye nisser ombord

I søndags var jeg til Kreative Tøser-marked i Billund. Jeg bliver så misundelige, når jeg ser alle de flotte ting, som disse kvinder kan kreere. Jeg ville SÅ gerne have evnerne, men det har jeg desværre ikke :-(, men jeg kan så meget andet ;-)

Jeg havde udset mig en nisse på Lenes blog og suste over og erhvervede mig én.

Ja billedet viser desværre ikke de fine detaljer, men den er SÅ fin og gennemført lavet! Den vil gøre glæde at taget frem fremover hvert år i december.

Jeg var også rundt og kigge andre steder og jeg kunne ikke stå for denne lille strømpenisse, der titter frem fra den gamle margarinedåse

Min datter forelskede sig i disse keramikvedhæng til øreringe og vi købte et sæt "ring" med 3xvedhæng, nu må jeg lige en smut i Panduro efter nogle guldringe...

HVIS jeg kunne hækle, så ville jeg fluks lave en sådanne poncho eller hvad det nu hedder

http://garnsalg.dk/catalog/product_info.php?cPath=26_150_122&products_id=1219&osCsid=6defdc80febd2cecce595bd052625125

torsdag den 10. november 2011

På indkøbstur til Loppemadammerne

D. 4. december skal Loppemadammerne afsted officielt for 1. gang. Vi skal have en lille stand til julemarkedet i Vorbasse Hallen. Jeg har været i 2 små genbrugsbutikker i vores omegn og fandt, synes jeg, nogle fine ting - spændende om de vil sælges....


Frugtfad fra Bangholm

Ovalt Villeroy & Boch fad med rød/rosa kant

W. Germany kande med grøn/blå glasering

Polynesisk pige


Platte/tallerken

En lille vase

Stentøjslampe

Lidt vinter billeder

tirsdag den 8. november 2011

Er det Rudolf, der står i min have?

Mine unger var en eftermiddag ude og besøge deres Momser og Momsefar er gør-det-selv-mand og sammen med drengene fik de kreeret denne  øh.... fine tingest - et rådyr! Det står nu i min have (tak drenge) og har været uundværlig som stige op til trampolinen i sommers! Gad vide om næsen begynder at lyse rødt, når det bliver jul?

lørdag den 5. november 2011

Ordentlige kugler.....øh knolde

Dahliaerne er gravet op og forsøger at tørre i drivhuset, inden de skal indendøre og overvintre. Det er ikke så nemt at få dem tørre i dette fugtige vejr, men skulle der komme nattefrost, kommer der bare et tæppe over dem om natten.

fredag den 4. november 2011

Papkasseleg og lidt lækkert fastfood

Mine drenge var henrykte over en papkasse, der stod i køkkenet efter en handletur....nogen gange skal der ikke så meget til ;-) Hvad sedlerne i panden lige er for, ved jeg ikke lige....men sjovt havde de det i al fald!

Jeg var en smut i en lidt større Superbrugsen i dag og faldt over lidt sundere fast food...eller hvad man nu kalder det. Svampe risotto fra Il Fornaio - jeg er spændt på at få det afprøvet.